Innan alltför mycket vatten runnit under broarna

Står still. Foto: Fredrik Storm

Slänger upp ytterligare ett svartvitt foto av en bro underifrån, så att ni fattar att jag menar allvar med mitt bloggande. Jag har många sjukt intressanta problemställningar kring den mänskliga tillvaron som jag vill ta upp här – vi snackar riktigt jäkla tunga grejer. Min förhoppning är att jag ska hinna med åtminstone två inlägg, självklart stilistiskt fulländade, om dylika ting innan året är slut. Två samhällsomvälvande inlägg som kommer att förändra er världsbild i grunden, inlägg som kommer få själva grundvalarna för er verklighet att rämna!

Eller har jag sagt för mycket nu? Varför skrev jag sådär?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: