Nu ska här bloggas, kanske

Äntligen hittade jag ett tema i wordpress som motsvarar mina pretentioner. Därför – och kanske, om man tror på kabbala och sånt trams, för att dagens datum är 11-11-11 – börjar jag nu blogga en sisådär 7 år efter den värsta hajpen. Jag är ju verkligen inte tidigt ute – jag har t.ex. en vän som haft sin blogg sedan 1999 och för nån månad sen började de till och med blogga från min arbetsplats

Egentligen har jag ju varken tid eller lust att blogga. Vad ska jag blogga om liksom? Och när? Jag vill ju hellre hänga med min fantastiska familj än blogga när jag är ledig. Fast det kanske går att kombinera, ibland sover de när inte jag gör det, som nu – en av dem sover faktiskt på mig, och då kan jag ju alltid slänga upp nåt litet foto och/eller skriva nån liten text i stil med den här om nåt jag råkat tänka på. Vad vet jag.

Eller så blir det inte mer än så här.

Nu har jag en blogg i alla fall.

Annons

4 svar till “Nu ska här bloggas, kanske”

  1. Freddan!!!!
    jo man!!!! 🙂
    here´s the ”fameus” ”tribute” to Amy Winehouse from Bruno Mars.
    Hope u enjoy it …..NOT.

    see u soon Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: